Descriere
Vizual:
Galben pai cu irizații strălucitoare
Gustativ:
Gustul este caracterizat prin omogenitate, echilibru și finețe și confirmă aromele olfactive, completate de note de citrice.
Olfactiv:
Dezvăluie o mulțime de arome, în care se disting cele de soc, ananas, piersici albe, cu note de ardei gras și indicii de fân proaspăt cosit.
Asocieri culinare:
Sushi, salate ușoare de vară, paste vegetariene, carne albă și brânzeturi moi, deserturi cu cremă de vanilie
Vinificație:
Strugurii au fost culeși la maturitate deplină, urmată de 48 de ore de macerare în boabă la rece. S-a efectuat selecția manuală a strugurilor și a boabelor după desciorchinare. A urmat macerarea mustului în presă pentru 2 ore, iar vinificația s-a realizat la temperatură controlată, între 14-16°C. Vinul a beneficiat de batonaj pe drojdii fine.
Nu există recenzii până acum.