Descriere
Gustativ:
Buchetul se definește prin prospețime și fructuozitate, expunând o multitudine de arome, primordiale fiind cele de fragi, cireșe timpurii, și căpșuni suculente.
Olfactiv:
Gustul confirmă aromele olfactive și adaugă senzații de flori de salcâm și petale de trandafiri.
Asocieri Culinare:
Perfect pentru a acompania salate cu brânză de capră, saramură de pește sau de pui, preparate cu fructe de mare, cotlete de berbecut, pizza calzone sau prăjituri cu mousse-uri de fructe.
Vinificație:
Strugurii au fost culeși manual, iar procesarea a avut loc după o sortare atentă pe cele 2 linii moderne de sortare. A fost aplicată metoda de vinificare prin „sângerație” sau „bleeding”, pentru a obține un nivel ridicat de fructuozitate, culoare și corpolență. Fermentarea a avut loc în tancuri de inox la o temperatură de 16-17°C, timp de aproximativ 10-12 zile.
Nu există recenzii până acum.