Descriere
Vizual:
Roz somon strălucitor
Gustativ:
Un rosé savuros care captivează imediat cu aromele sale de căpșune și piersici, dar și datorită acidității și mineralității, componente care aduc un plus de prospețime.
Olfactiv:
Are un buchet generos, în care se disting arome de piersică albă, căpșune, mure, afine sălbatice, cu accente delicate de eucalipt și flori de câmp.
Asocieri culinare:
Preparate mediteraneene, aperitive ușoare, brânzeturi moi, paste cu sosuri ușoare, deserturi cu fructe de pădure.
Vinificație:
A fost aplicată metoda „vinificării în alb” pentru a obține culoarea dorită, precum și un nivel ridicat de prospețime. Strugurii au fost culeși manual, iar fermentarea a avut loc în tancuri de inox la o temperatură de 16-17°C, timp de aproximativ 10-12 zile. Fermentarea mustului provenit din cele 3 soiuri a avut loc separat, fiind apoi cupajate.
Nu există recenzii până acum.