Enira Reserva 2007

105.00 lei

Strugurii sunt culeși manual, apoi selectați cu atenție pe mesele de sortare. Macerarea la rece a boabelor întregi se face de la 5 la 8 zile la 16 ° C. Fermentarea alcoolului (50% spontan, 50% cu adăugarea de tulpini de drojdie selectate) este controlată la 26-28 C în decurs de 8-10 zile, pentru a ajunge la 3 -4 g / l zahăr rezidual, urmată de macerare de la 5 la 8 zile în rezervoare de beton termoregulate de 10 m3. Fermentarea malolactică continuă în butoaie de stejar, apoi îmbătrânește aproximativ 16-18 luni în butoaie de stejar.

Stoc epuizat

Email when stock available



Data recoltării:

Merlot: 26.09.2007.

Syrah: 10.10.2007.

Cabernet Sauvignon: 19.10.2007.

Petit Verdot: 18.10.2007.

Randament mediu:

36 hl/ha

Soiuri de struguri:

Merlot: 66%

Syrah: 14%

Cabernet Sauvignon: 6%

Petit Verdot: 14 %

Vinificatie:

Strugurii sunt culeși manual, apoi selectați cu atenție pe mesele de sortare. Macerarea la rece a boabelor întregi se face de la 5 la 8 zile la 16 ° C. Fermentarea alcoolului (50% spontan, 50% cu adăugarea de tulpini de drojdie selectate) este controlată la 26-28 C în decurs de 8-10 zile, pentru a ajunge la 3 -4 g / l zahăr rezidual, urmată de macerare de la 5 la 8 zile în rezervoare de beton termoregulate de 10 m3. Fermentarea malolactică continuă în butoaie de stejar, apoi îmbătrânește aproximativ 16-18 luni în butoaie de stejar.

Butoaie:

50% stejar nou / 50% stejar vechi de un an

Producție medie anuală de 90 000 de sticle

Informații suplimentare

Greutate 1.5 kg
an

2007

culoare

Rosu

tip

Cupaj

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Enira Reserva 2007”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…

  • Petit Enira 2016