Enira Reserva 2007
105.00 lei
Strugurii sunt culeși manual, apoi selectați cu atenție pe mesele de sortare. Macerarea la rece a boabelor întregi se face de la 5 la 8 zile la 16 ° C. Fermentarea alcoolului (50% spontan, 50% cu adăugarea de tulpini de drojdie selectate) este controlată la 26-28 C în decurs de 8-10 zile, pentru a ajunge la 3 -4 g / l zahăr rezidual, urmată de macerare de la 5 la 8 zile în rezervoare de beton termoregulate de 10 m3. Fermentarea malolactică continuă în butoaie de stejar, apoi îmbătrânește aproximativ 16-18 luni în butoaie de stejar.
Stoc epuizat
Data recoltării:
Merlot: 26.09.2007.
Syrah: 10.10.2007.
Cabernet Sauvignon: 19.10.2007.
Petit Verdot: 18.10.2007.
Randament mediu:
36 hl/ha
Soiuri de struguri:
Merlot: 66%
Syrah: 14%
Cabernet Sauvignon: 6%
Petit Verdot: 14 %
Vinificatie:
Strugurii sunt culeși manual, apoi selectați cu atenție pe mesele de sortare. Macerarea la rece a boabelor întregi se face de la 5 la 8 zile la 16 ° C. Fermentarea alcoolului (50% spontan, 50% cu adăugarea de tulpini de drojdie selectate) este controlată la 26-28 C în decurs de 8-10 zile, pentru a ajunge la 3 -4 g / l zahăr rezidual, urmată de macerare de la 5 la 8 zile în rezervoare de beton termoregulate de 10 m3. Fermentarea malolactică continuă în butoaie de stejar, apoi îmbătrânește aproximativ 16-18 luni în butoaie de stejar.
Butoaie:
50% stejar nou / 50% stejar vechi de un an
Producție medie anuală de 90 000 de sticle
Informații suplimentare
Greutate | 1.5 kg |
---|---|
an | 2007 |
culoare | Rosu |
tip | Cupaj |
S-ar putea să-ți placă și…
-
Alira Tribes Cuvee 2015
- 46.00 lei
- Adaugă în coș
Recenzii
Nu există recenzii până acum.