Decantor de buzunar

Decantorul de buzunar inventat de Optiwine este un proces patentat, unic în lume, care aduce vinul la vârful potențialului său și dezvăluie toate calitățile sale aromatice, datorită nano-aerării.
Acest instrument oenologic de precizie este remarcabil atât pentru ingeniozitatea sa, cât și pentru caracterul său practic. Simplu de utilizat, este potrivit pentru toate tipurile de vin. Un avantaj suplimentar este timpul considerabil salvat, deoarece în medie sunt necesare doar 10-15 minute înainte ca vinul să poată fi gustat la maximum.
Fie că sunteți un pasionat de vin simplu sau un profesionist, Optiwine oferă tuturor posibilitatea de a descoperi subtilitatea aromată neexploatată a vinului.

Cum se utilizeaza

  1. Selectați optiwine adaptat tipului și vârstei vinului și plasați-l în gâtul sticlei imediat după extragerea dopului de plută.
  2. Apăsați cu atenție pe optiwine și agitați foarte încet sticla înainte și înapoi, menținând presiunea continuă pe tot parcursul procesului:
    • De două ori pentru o sticlă de 375 ml
    • de 3 ori pentru o sticlă de 750 ml
    • de 5 ori pentru sticla de 1500 ml (magnum)
  3. Așteptați cel puțin 10 minute înainte de servire, lăsându-l pe sticl[ optiwine. Așteptați aproximativ 20 de minute dacă există un sediment în vin.
  4. Se toarnă vinul în pahar și se observă dezvoltarea vinului în timp.