Alira Eleganza

Vinurile de desert reprezintă o categorie aparte, fiind produse prin procedee speciale, care să stimuleze acumularea naturală de zahăr în strugure, fără a pierde caracterul intens fructat sau aciditatea care face vinul dulce plăcut de băut.
În cazul Alira Eleganza inspirația vine din metoda Recioto care constă în uscarea strugurilor pe rogojini înainte de a-i presa și a-i fermenta, însă nu poate să poarte această denumire, fiind una protejată. Se recomandă cu deserturi luxoase pe bază de ciocolată, fiind ceea ce italienii numesc un Vin pentru meditație, care se savurează strop cu strop.

Descoperă vinul de desert

Alira J.De Telmont

De Telmont se află în topul celor mai mari 20 de case de din Champagne. La acest rezultat au contribuit an de an cunoștințele artizanilor, culesul manual – un proces minuțios și delicat, învechirea în butoaie de stejar și pasiunea pură. Produsele lor au devenit expresia excelenței în lumea “șampaniei”, astfel încât, împreună cu Alira au decis să producă un spumant special pentru piața premium din România. Suntem mândri de această asociere și de faptul că am putut contribui la “rețeta secretă” a vinului, pentru a ne încânta consumatorii iubitori de bule cu un produs cu adevărat elegant, calitativ și remarcabil: Champagne Alira by J. De Telmont, pentru că fericirea se măsoară și în mililitri.

Descoperă Șampania