Vin roșu sec kosher

Acest asamblaj special este format din părți egale de Cabernet Sauvignon și Merlot. Are o culoare rubinie intensă, și arome elegante de ciocolată, boabe de cafea proaspăt măcinate și un strop de vanilie. Taninii sunt delicați și bine structurați cu un postgust lung, datorat celor 8 luni petrecute în butoaie de stejar franțuzesc. Reprezintă o măsură a eleganței și rafinamentului.

Nuanță

Roșu rubiniu intens

Aromă

Vanilie, lemn, prune uscate

Gust

Fructe roșii, ciocolată, cafea

Servirea

Servire la maxim 17°C, se poate păstra până la 10 ani, ferit de razele solare, în poziție orizontală, la 13 °C.

Asocieri culinare

Carpaccio de vită, Biftec tartar
Mâncărurile care conțin carne de vită crudă necesită un vin puternic și tanini eleganți, care să susțină aromele din carne. Întrucât aceste mâncăruri se servesc de obicei alături de sosuri pe bază de maioneză, recomandăm un vin premium, cu note complementare celor din mâncare. Vanilia, cafeaua proaspăt prăjită și notele de fructe negre aduc un plus de rafinement unei farfurii cu carpaccio sau biftec tartar.

Tehnica de vinificatie

Maturat in baric 6 luni
Prima selecţie se realizează În vie şi numai strugurii buni și la maturitate deplină sunt culeşi manual, apoi atent slecţionaţi din nou pe mesele de sortare. Filosofia este ca doar strugurii de calitate să fie fermentaţi. Rezervoarele sunt umplute cu ajutorul gravitaţiei fără ca fructele să fie zdrobite. Macerarea la rece a boabelor întregi se realizează între 5 și 8 zile la 12 – 14°C. Fermentaţia alcoolică, cu adaos de drojdii Kosher selecţionate este controlată la 26-28°C timp de 8-10 zile, urmată de macerare timp de 5 zile în rezervoare de 20m³ termoregulate din oţel inoxidabil. Maturat în stejar timp de 6 luni.

Premii și certificări

Vinul este certificat de organismele acreditate ca fiind Super Kosher, inclusiv pentru Pesach și este Non-Mevushal.

  • 2018, Wine Expo Poland Awards, Medalie de Aur

Fișe tehnice

Media Kit