Vin rose demi-sec

Un vin deosebit, cu o culoare delicioasă, intensă. Elegant, cu mote de trandafir, citrice este și foarte fructat amintind de căpșuni și mere roșii.Demi-sec, dar corpolent, elegant, dar cu un caracter puternic, este un vin greu de uitat, care se adresează unui public pretențios.

Nuanță

Rose somon

Aromă

Căpșuni, măr roșu, floral

Gust

Citrice, trandafir, grapefruit

Servirea

Servire la maxim 11°C, după ce a fost deschis cu minim 30 minute înainte. Se poate păstra până la 2 ani, ferit de razele solare, în poziție orizontală, la 9 °C.

Asocieri culinare

Medalion de ton, homar
Caracterul fructat al vinului Tribes Rosa se potrivește alături de preparate din pește sau fructe de mare, sau chiar preparate elegante, cum ar fi homarul. Conținutul mai ridicat de zahăr poate contrabalansa sosuri mai picante, cum ar fi cele asiatice. Poate acompania și deserturi pe bază de fructe, cum ar fi tarte cu fructe roșii.

Tehnica de vinificatie

Vinificat în inox
Prima selecţie se realizează În vie şi numai strugurii buni și la maturitate deplină sunt culeşi manual, apoi atent slecţionaţi din nou pe mesele de sortare. Filosofia este ca doar strugurii de calitate să fie fermentaţi. Rezervoarele sunt umplute cu ajutorul gravitaţiei fără ca fructele să fie zdrobite.

Premii și certificări

Vinul este certificat de organismele acreditate ca fiind Super Kosher, inclusiv pentru Pesach și este Non-Mevushal.

Fișe tehnice

Media Kit