">
Un rose lejer, racoritor, cupaj de Feteasca Neagra, Cabernet Sauvignon si Merlot. Este un vin sec surprinzator, care dezvăluie arome curate si pronuntate, completate de aciditatea vioaie si note minerale, datorate solului special de pe malurile Dunarii. Este un vin savuros, perfect pentru seri de vara.
Vizual:
Roz trandafiriu
Gustativ:
Gustul este armonios si apetisant, cu o persistenta revigoranta. Alaturi de aromele olfactive se adauga si o nota discreta de grapefruit rosu.
Olfactiv:
Buchetul este puternic si dezvaluie arome de piersica, cirese timpurii, zmeura, îmbinate cu note discrete de trandafiri si fructe exotice.
Asocieri Culinare:
Fructe de mare, ricotta, branza de capra, paste cu sos alb, deserturi pe baza de fructe.
Vinificație:
A fost aplicata metoda "vinificarii in alb" , pentru a putea obtine culorea dorita precum si un nivel ridicat de prospetime.Strugurii au fost culesi manual,iar fermentarea a avut loc in tancuri de inox la o temperatura de 16-17°C, timp de aproximativ 10-12 zile.