">
Un vin ce vine cu structură și complexitate. Olfactiv, prezintă note de fructe roșii și negre supracoapte, nuci coapte, anason stelat. În gust predomină notele de fructe negre, mere coapte, marmeladă și scorțișoară. Taninurile sunt elegante și delicate în urma maturării la barrique și a învechirii în sticlă. Finalul vine cu note de marțipan și piele.
NOTE DE DEGUSTARE
Un vin ce vine cu structură și complexitate. Olfactiv, prezintă note de fructe roșii și negre supracoapte, nuci coapte, anason stelat. În gust predomină notele de fructe negre, mere coapte, marmeladă și scorțișoară. Taninurile sunt elegante și delicate în urma maturării la barrique și a învechirii în sticlă. Finalul vine cu note de marțipan și piele.
VINIFICARE
Strugurii au fost culeși manual, procesarea având loc după o sortare atentă pe cele 2 linii moderne de sortare. Fermentarea a avut loc în tancuri de inox speciale pentru fermentarea și macerarea vinurilor roșii, precum și în tancuri rotative, unde are loc o macerare mai intensă. S-a aplicat metoda „macerării la rece" timp de 5-8 zile, după care fermantarea a avut loc la temperatura de 24-25℃, timp de 8-10 zile. Vinul a fost maturat în baricuri timp de 24 luni, fiind apoi învechit la sticlă.
RECOMANDARI CULINARE
Preparate de vită la grătar, muschiuleț de vită cu sos de ciuperci, burger de vită Black Angus.
Servit la 16-18℃. Decantarea acestui vin aceasta oferă celor mai răbdători o experiență mai complexă, purtându-i prin lunga perioadă ce a fost necesară pentru a fi măiestrit.
CUPAJ
60% Cabernet Sauvignon, 40% Merlot