">
Vinul Ghiurghiuliu este un fel de Beaujolais local, fără a fi însă vin roșu. Se bea cu aceeași bucurie, ca vin tânăr, elegant și expansiv totodată, făuritor de emoții și stări tinerești. Vinificat din Cabernet Sauvignon, este un rose demisec intens în culoare și în textura, cu personalitate aparte. Ușor de înțeles, ușor de băut si în același timp un rose profund prin structura senzorială.
Gustativ:
Buchetul se defineste prin prospetime si fructuozitate, expunand o multitudine de arome, primordiale fiind cele de fragi, cirese timpurii, capsune suculente.
Olfactiv:
Gustul confirma aromele olfactive si adauga senzatii de flori de salcam si petale de trandafiri.
Asocieri Culinare:
Salate cu branza de capra, saramura de peste sau de pui, preparate cu fructe de mare, cotlete de berbecut, pizza calzone, prajituri cu mousee-uri de fruct
Vinificatie:
Strugurii au fost culesi manual, procesarea avand loc dupa o sortare atenta pe cele 2 linii moderne de sortare.A fost aplicata metoda de vinificare prin "sangerare" sau "bleeding" , pentru a putea obtine un nivel ridicat de fructuozitate,culoare si corpolenta.Fermentarea a avut loc in tancuri de inox la o temperatura de 16-17 oC,timp de aproximativ 10-12 zile.