Un program digital de loialitate pentru iubitorii vinurilor noastre.

Devino acum membru al Clubului Alira și beneficiază de oferte și evenimente personalizate.

Activezi calitatea de membru la prima comandă de minim 800 lei.

Vei primi 1 sticlă specială de vin Alira, 2 pahare personalizate cu logo-ul Alira și discount la întreaga comandă de 20%!

Avantajele Alira Exclusive Club:

  1. Discount 15% permanent pentru orice comandă, mai puțin produsele din secțiunea Lichidare de stoc.
  2. O degustare cu oenologul Marc Dworkin, eveniment Wine&Food Pairing, găzduit de unul dintre partenerii Alira. (Degustarea va avea loc în perioada ianuarie – iunie și este dedicata strict membrilor clubului. Ea va fi anunțată în prealabil printr-o invitație nominală pe e-mail. Participarea va fi pe bază de înscriere a fiecărui membru. Dacă la o degustare la care membrul Alira a confirmat, acesta nu ajunge, privilegiul va fi pierdut pentru anul în curs).
  3. Un tur ghidat in Cramă – partenerii noștri de la Alira Grand Vins vor primi membrii Alira să descopere crama unde vinurile Alira prind viață și să viziteze podgoriile de la Aliman. (Turul va avea loc în perioada Iunie-August și / sau Noiembrie – Decembrie și va fi anunțat în prealabil prin e-mail dedicat. Participarea va fi pe bază de înscriere a fiecărui membru. Dacă un membru Alira a confirmat, dar nu ajunge, privilegiul va fi pierdut pentru anul în curs. Transportul și cazarea nu sunt incluse).
  4. Acces la produse speciale, etichete în stocuri limitate care sunt disponibile doar membrilor clubului.
  5. Oferte și reduceri speciale dedicate membrilor clubului, ce vor fi anunțate prin intermediul unui newsletter.
  6. Oferte accesorii Alira, la preț special, atunci când acestea vor fi disponibile. Ofertele vor fi anunțate prin intermediul unui newsletter.
  7. Cadou de Ziua Ta: discount 30% la toate produsele de pe site, cu excepția celor din secțiunea Lichidare de stoc și 2 pahare Alira la comanda plasată pentru ziua de naștere (comanda trebuie plasata cu maxim 7 zile înaintea aniversarii).


*Beneficiile membrilor nu sunt transmisibile, nu pot beneficia de oferte sau evenimente speciale alte persoane în locul acestora.

** Cuantumul comenzilor anuale trebuie să fie de minim 2500 lei, altfel calitatea de membru va deveni nulă.

***Alira Exclusive Club își rezervă dreptul de a aduce modificări programului pentru membrii, cu notificare prin e-mail prealabilă.