Wineful : Winebar-ul din centrul capitalei care face petreceri cu DJ

Dacă ai drum joi seară pe George Enescu 11 și te atrag niște ritmuri disco & house în spatele clădirii de birouri de la stradă, nu te împotrivi. Vei ajunge la petrecerea serii asezonată cu un pahar de vin recomandat de cei mai buni cunoscători în domeniu.

La Wineful se întâmplă mereu un eveniment atipic pentru un winebar clasic. La un pahar de vin poți dansa toată seara animat de Dj-ul rezident, poți învăța să faci un pairing de vin cu ciocolată sau îți poți începe duminica la un brunch la care poți descoperi diverse cocktailuri cu vin, cum ar fi o combinație îndrăzneață de prosecco și absint.

Elena Oglindă, general manager la Wineful spune ca în winebar-ul din Romană vin cu precădere femei. “Publicul de vin e format din femei în proporție de 70-80%. Cei care vin aici au curajul de a cere informații, au curajul de a cere vinuri noi pe care nu le știu. De altfel suntem recunoscuți din online drept cei care recomandă vinuri bune și asta ne-a ajutat la awareness”, spune Elena care este și fondatorul site-ului wineful.ro.

La trei luni de la deschidere situația e mai bună decât planul. Cu o consumație între 100-200 ron/ personă, winebarul investește cu precădere în vinuri locale, 80% dintre produse intrând în această gama. De altfel atât românii, cât și turiștii străini preferă vinurile românesti.

Cea mai mare problemă cu care se confruntă însă cei 5 asociați este legată de personal spune Elena.  „Serviciile noastre sunt trase în jos din cauză că nu găsim oameni specializați. Am căutat oameni și fără experiență și nu putem găsi. Pe cei pe care i-am angajat la început încă ii avem alături de noi în echipă, dar unul dintre ei a plecat în străinătate și acum nu găsim o persoană, chiar și lipsită de experiență, care să îl înlocuiască.”

La Wineful poți degusta vinul pe care îl comanzi și acesta este unul dintre pariurile câștigătoare pe care le-au făcut. „Servim și vin la cantitate de degustare și evident la jumătate de preț ca să ajutăm clienții să aleagă produsul preferat. Asta ne ajută că de fiecare dată pentru că, de obicei, îl încearcă și apoi ne cer întreaga sticlă”, explică Elena.

Sunt 6 sortimente de Alira pe care le puteți comanda la Wineful. La recomandarea personalului puteți alege  între cele trei sortimente de ALIRA Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon și Cuvee și omonimele din gama Grand Vin.

Wineful este situat pe strada George Enescu la numărul 11. Winebarul este deschis în fiecare zi în intervalul orar 16 – 23 și de joi – duminică puteți savura un pahar de vin până la ora 3.

Lasă un răspuns