Alira, o poveste de dragoste scrisă cu vin

Anca și Ciprian, o pereche de tineri frumoși și îndrăgostiți, din Baia Mare, au participat la Festivalul de Vin și Gastronomie organizat La Fontana. Dintre toate vinurile degustate, pe papile și în suflet le-a rămas Alira.

Orașul Baia Mare este recunoscut pentru festivalurile și târgurile gurmande, iar La Fontana este acel loc în care te duci să te răsfeți cu bunătăți și să te bucuri de vinuri bune. Din 2015, aici se organizează Festivalul de Vin și Gastronomie, care de la an la an este tot mai popular. În 2017 Anca și Ciprian, la mai puțin de o lună înainte de nunta lor, au trecut pe la Festival și au degustat vinurile expuse de la cramele partenere. Dintre toate, preferatul lor și al prietenilor a fost Alira care a devenit și subiectul principal al discuției de seară. “Am ajuns acasă, iar soțul meu spunea că dacă vom avea o fetiță, îi vom spune Alira. Am râs pentru că nu ne plănuiam să avem un copil prea curând, nici nu eram căsătoriți.” povestește Anca zâmbind.

Cei doi erau împreună de ceva timp, însă își organizaseră anul 2018 puțin diferit față de cum avea să fie. În octombrie au făcut nunta, iar după nici două luni minunea s-a întâmplat. “Deși a fost o surpriză pentru amândoi, oarecum deja știam cum o va chema pe micuța noastră.” Așa s-a născut frumoasa Alira. Dintr-o poveste de dragoste scrisă în vin. Au primit nenumărate întrebări despre originea acestui nume atipic. “Toată lumea mă întreabă de la ce vine și le răspundem mereu mândri și încântați: vine de la un vin care ne place.” spune cu drag proaspăta mămică.

Alira a avut de curând botezul și credem că puteți ghici cu ce vinuri s-au delectat invitații. Vinurile Alira au fost un cadou din partea noastră pentru tinerii părinți și pentru noua dimensiue care au oferit-o pasiunii pe care o punem noi în munca noastră, pentru a crea un vin care ulterior să facă exact asta, să aducă fericire.

Ne înclinăm în fața lor și a micuței Alira, dar și în a voastră, a tuturor celor care au zâmbit măcar odată după ce ne-au gustat vinurile. Pentru că fericirea se poate măsura și în mililitri.

 

Lasă un răspuns